Svenska artister in på livet – hur gammal är Theoz?

actor

Hur gammal är Theoz? Theoz, eller Theodore, som han egentligen heter föddes 2005 i Linköping. Där kom han att växa upp med sin familj på fyra personer. Förutom mamma och pappa så har även Theoz en bror som heter Alex.

Vart bor theoz

Theoz är bofast i Linköpings kommun än idag där han numera går i gymnasieskolan. Som elvaåring började Theoz att lägga upp filmer på föregångaren till TikTok som heter Musical.ly. Ganska snabbt fick han ett gäng följare som stadigt ökade. Inom ett år från att han startade sitt konto hade han lyckats få imponerande en miljon följare.

Har Theoz en flickvän 2022

Det är många som undrar över om Theoz har en flickvän eller inte. Hittills är det inget Theoz själv har bekräftat. Däremot finns det en supercharmig tjej i hans närhet som han gärna umgås med och visar upp. 

Denna vackra tjej heter Zoe och är en Pomeranian född 2020. Zoe är alltså en riktig snygging till hund som ska vara med i tv med Theoz framöver. Det är definitivt ett program att hålla utkik efter.

Det finns lite olika roliga saker man kan lära sig om Theoz. Bland annat hur lång han är.

  • Theoz föddes i Linköping 17 juli 2005
  • Theoz stjärntecken är kräftan
  • Enligt den kinesiska kalendern är Theoz född i tuppens år
  • Hans smeknamn är Theoz eller Theo, men egentligen heter han Theodor Jan Haraldsson
  • Gymnasietiden tillbringas på en estetisk linje i Linköping
  • På Youtube hittar man honom på Theoz
  • Instagramkontot heter @theozofficial 
  • Hunden Zoe har också ett eget instagramkonto @thepomeranianzoe
  • Längden som Theoz stoltserar med är mellan 175 cm och 180 cm
  • Det var Theoz som lärde Samir och Victor dansen shuffla

Det är lite roligt att Theoz är född i tuppens år enligt den kinesiska kalendern. Tuppen i kinesiska kalendern säger att man trivs med att bli beundrad av andra, och att det driver allt framåt. Det kan man ju verkligen säga om Theoz karriär. 

Han är beundrad av tusentals härliga fans, och tack vare dem så drivs hans karriär framåt. Det är spännande att följa Theoz musikaliska utveckling. Många är spända på att se hur långt han kan nå på den svenska, ja kanske till och med internationella, artisthimlen.

Theoz föräldrar

Theoz stolta föräldrar heter Emma och John. Pappa John sa till Theoz en gång för flera år sedan att Theoz skulle sluta med TikTok. John tyckte att man ändå inte kunde bli något stort av att hålla på med TikTok. Som tur är för alla fansen så lyssnade inte Theoz på sin pappa den gången. Han lyckades även motbevisa honom – det går att bli något med hjälp av TikTok.