Norrlands Auktionsverk – fakta

auction

Är du intresserad av att veta lite kring  Norrlands Auktionsverk kan du läsa här. Du får veta en del om Norrlands Auktionsverk Umeå, Luleå, Sundsvall, ja kort och gott handlar det om auktionsverk i Norrland. Ännu mer hittar du på Norrlands auktionsverk se som finns på nätet. 

Snabbfakta om Norrlands Auktionsverk

BolagsformAB
Städer Umeå, Luleå, Sundsvall
InriktningUnika, exklusiva och antika föremål, inom bland annat konst men även en del retro och design 
Start Företaget startades 2017
Idé Serva hela Norrland och hitta köpare över hela världen

Norrlands Auktionsverk – lite historik 

Norrlands Auktionsverk ab är ett ungt företag utan någon längre historia då det startades 2017 enligt denna källa. Företagsledningen har ett mål om att man vill nå ut till hela världen och hitta köpare och intresserade samlare där de finns. För att de finns där ute någonstans, det vet man med säkerhet. 

Vissa saker man vill auktionera ut är det som finns i alla små gömmor i hemmen, vilka kan hittas både här och där i Norrland. Allt från unika och antika klockor till konstföremål som kan smycka ett hem någonstans i världen. På så sätt kommer Norrland även att hamna som en viktig komponent på världskartan och få sin speciella prägel där.

Norrlands Auktionsverk – över hela Norrland

Tanken är att företaget ska ha filialer över hela Norrland. Idag har man sitt huvudkontor i Umeå, dess hemsida söker du lätt med hjälp av orden norrlands auktionsverk ab umeå. Du ser snabbt vilka öppettider de har och kan då lätt komma i kontakt med dem. 

Redan nu finns det flera filialer i både Sundsvall och Luleå. Köper du en vara som auktioneras ut i Sundsvall och själv bor i Umeå kan du få varan sänd helt gratis till Umeå. Likadant om det handlar om att forsla varor till eller från Luleå. Det är ett förmånligt erbjudande. Tänk bara om det finns filialer över hela Norrland! Då blir det billigt för dig som köpare att få det fraktat till den stad du bor i. 

Norrlands Auktionsverk –  auktion för köpare och säljare

Är det själva Norrlands Auktionsverk auktion som du är mest intresserad av själv kanske det är de sidorna du främst ska kolla upp. Är du köpare är det under fliken “köpa på auktion” som du ska titta. Vill du hellre sälja tar du dig en titt under fliken som säger “sälja på auktion”. För dig som inte riktigt vet om du ska sälja eller inte kan du få reda på mycket under fliken “värdering”. 

Det är ofrånkomligt att du tvekar ibland. Det kan gälla en gammal släktklenod. Men om släkten inte längre vill ha den utan hellre ser att den kommer till en samlare, ja då kanske bestlutet inte är så svårt att sälja. Med en bra värdering kan du lättare ta ditt beslut. Läs mer på https://fredrik-eriksson.se/.

Norrlands Auktionsverk – köpare  

Att göra en bra affär med Norrlandds Auktionsverk är inte speciellt svårt. De är öppna för många sorters samarbete. 

  • Du kan lägga ett bud online på en produkt du gillar
  • Det är möjligt att lägga ett telefonbud om du föredrar det
  • Du kan se objekten live i deras så kallade showroom

Att kunna se alla de objekt som ligger ute till auktion i verkligheten kan vara riktig trevligt. Kika in på Norrlands Auktionsverk ab öppettider när du kan komma. Ett rum är inrett med allt på plats. Det är bara att njuta för att sedan kunna buda. 

Norrlands auktionsverk – värdering

Värderingen som sker är mycket enkel och görs online. Det blir minsta möjliga arbete och väldigt kostnadseffektivt för dig som vill ha en värdering utförd. Dessutom är den gratis, förutsatt att du tänker sälja ditt objekt. Är du tveksam eller bara vill ha en värdering för eget bruk tillkommer en timtaxa. Gör så här:

  • Fota det objekt som ska värderas
  • Skriv några rader om objektet
  • Ta med all information du har
  • Invänta svar angående värderingen
  • Återkom om du inte fått svar inom fem dagar

Norrlands Auktionsverk – för dig med ambitioner

Norrlands Auktionsverk kan ge dig det du behöver när det gäller dig som har ambitioner att sälja dina saker likaväl som dig som vill köpa. Vackra unika föremål har i alla tider varit eftertraktade av människor. Precis som många har en ambition att vilja vara unika och eftertraktade själva,  vill andra ha eftertraktade antika föremål med högt värde omkring sig. 

Det skänker glädje och ger en känsla av njutning mitt i vardagens vedermödor såväl som i glans och framgång. Norrland Auktionsverk ger dig detta, serverat på ett, troligtvis antikt och unikt, guldfat.