Bianca Salming – allt du behöver veta 

Love

Bianca Salming är född den 22 november år 1998, hennes ålder är 23 år. Hon är en känd, svensk friidrottare och specialiserar sig på mångkamp. Hennes pappa är den legendariska ishockeyspelaren Börje Salming, och hennes mamma är Katarina Pettersson, som jobbar som livsstilscoach. Bianca har tagit flera SM-guld i friidrottsgrenar som höjdhopp, femkamp och sjukamp. 

Snabbfakta om Bianca Salming:

NamnBianca Salming 
Ålder 23 år. 
GörFriidrottare med inriktning på mångkamp. 
FamiljMamma, pappa, tre syskon. 

Bianca Salming – bakgrund och uppväxt 

Bianca Salming växte först upp i Norrland, närmare bestämt i Jukkasjärvi, i byn Salmi. Som barn flyttade hela familjen till Vaxholm utanför Stockholm. Under ungdomsåren satsade hon mycket på idrott och totalt har hon hållit på med följande sporter: 

  • Gymnastik
  • Hockey
  • Friidrott

Bianca Salming – syskon

Bianca har tre syskon som hon, enligt egen utsago, står väldigt nära. Hennes storebror heter Anders Salming som hennes pappa har tillsammans med exfrun Margitta. Han är 47 år gammal och bor i Vaxholm utanför Stockholm tillsammans med partnern Jenny. Till vardags jobbar han som grafisk designer. 

Biancas storasyster heter Theresa och även hennes mamma är Börje Salmings exfru Margitta. Även hon bor i Vaxholm tillsammans med kärleken Tord. Hon jobbar som kontorschef till vardags. Biancas andra bror (som har samma mamma som hon) heter Rasmus Salming, och han bor i Stockholm. 

Bianca Salming – pojkvännen och kärlekslivet

Bianca Salmings pojkvän är ishockeyspelaren Tobias Lindberg, som till vardags spelar hockey i det den tjeckiska ligan i HC Vitkovice. De ska ha varit ett par sedan november 2021, och har setts på bild tillsammans på Biancas konto på Instagram. På bilden syns de bada tillsammans på semester i Montenegro. Eftersom Tobias Lindberg spelar i Tjeckien har de ett distansförhållande, något hon själv pratat om i flera intervjuer och sagt fungerar väldigt bra. 

Var bor Bianca Salming? 

Bianca Salming bor i Stockholms innerstad, närmare bestämt i en lägenhet i Vasastan som är värderad till 4 miljoner kronor. Här bor hon ensam. 

Har Bianca Salming sociala medier? 

Många är nyfikna på Bianca Salming och söker gärna information om henne på sajter som Flashback. En hel del personer googlar även på “bianca salming bikini” eller “nude” i hopp om att få se lättklädda bilder på stjärnan. Bianca har ett Instagram-konto som har över 50 000 följare. Där lägger hon bland annat upp bilder från solsemestrar samt bilder där hon tränar och tävlar i friidrott. Salming finns även på Linkedin och Facebook.