Biltema Sisjön – en mångfacetterad butik för alla

FURNITURE2

Att åka till Biltema är nästan som ett välkänt möbelvaruhus utan att direkt sälja möbler. Det finns billig korv och billig glass att köpa, en fika här gör ingen ruinerad. I butiken kan man hitta allt mellan himmel och jord bara man öppnar ögonen.

Snabbfakta om Biltema: 

HuvudkontorPartille
Grundades 1963
GrundareSten Åke Lindblom
Antal Biltemabutiker 2018136
Artiklar i sortimentetMer än 25 000 artiklar

Biltema öppnar dörrarna för alla besökare

Biltema Göteborg, Sisjön är ett utflyktsmål för hela familjen. På namnet låter det som att det är en renodlad butik med bara biltillbehör. Bara tillbehör som vindrutetorkare, hjulmuttrar, motorolja och annat som hör bilen till. 

Det skall inte förnekas att den största delen av Biltemas sortiment består just av bildelar. Kanske är det mer rätt att säga tillbehör till motorfordon. För garanterat finns det även andra fordon som traktorer och motorcyklar, för att nämna några, som köper reservdelar här.

Stort sortiment i många olika kategorier

Det roliga med Biltema är att det finns så mycket mer än biltillbehör. Har man en cykel så finns det massor av tillbehör till den. Har man ingen cykel, ja då är det ännu bättre, då kan man köpa en cykel på Biltema. Faktum är att det skulle gå att köpa det mesta för en cykelsemester för hela familjen på Biltema.

Använd en cykel på nästa semester

Cykel, cykelhjälmar, tält och andra saker man behöver under en semestertripp utanför Göteborg. Ta kontakt med någon av dem som arbetar på Biltema i Sisjön så kan de hjälpa till att planera semesterpackningen. Vem vet, kanske de har en adress till en fin camping som ligger på lagom cykelavstånd från Sisjön? Ta en titt på en karta så märks det snabbt om det är cykelavstånd eller inte.

Visst är det ett intensivt jobb för otränade ben att bara hoppa på en cykelsemester utan att träna lite först. Det är alltid bra att ha en invigning av cykeln innan man drar iväg. Annars är det lite som att lämna öppet mål och träningsvärken gör benen till två stadiga telefonstolpar.

Trädgårdsredskap för allt jobb i trädgården

Det finns även ett stort sortiment för trädgården hos Biltema, allt från trädgårdsredskap till pooler och studsmattor. Skulle man tröttna på att påta i trädgården kanske man hellre vill tillbringa tiden i naturen och fiska. Även där finns det ett stort utbud för den som är intresserad. Det finns både för sportfiskaren som står på land och fiskar, som för den som använder en båt. 

Huvudkategorier hos Biltema:

  • Bil – MC
  • Cykel – Elcykel
  • Båt
  • Fritid
  • Hem
  • Kontor – Multimedia
  • Bygg
  • Bilvård
  • Verktyg

Det finns många olika artiklar i många olika kategorier på Biltema. För att inte tappa tiden när man är där så är det bra att man kollar upp deras öppettider innan man åker dit. Ett par saker ska man ha i bakhuvudet när man är på Biltema. 

Det ena är att man hittar alltid fler saker som man kommer på att man behövde. Det andra är att om man behöver en shoppingpaus kan man alltid gå ut i caféet och köpa sig en härlig korv med bröd. Då får man nya krafter för att se över det stora utbudet en gång till och hitta det där man missat på listan.  

Biltema Sisjön har något för alla

Det finns de som benämner Biltema och liknande kedjor för gubbdagis. De personerna har nog aldrig besökt affärerna i fråga. Flera av dessa affärer har sortiment som lockar många olika kategorier av människor. 

Allt från leksaker och trädgårdsredskap till multimedia och kontorsprylar till bra pris finns här. Som så mycket annat gäller det att ta reda på saker själv innan man yttrar sig. Å andra sidan, de som har koll på Biltemas guldgruva när det gäller sortimentet brukar berätta det glatt och brett. Så i längden kanske även de aviga kommer på hur bra dessa företag är.