Joachim Lennholm – Pernilla Wahlgrens lite hemlighetsfulle ex-sambo

police

Joachim Lennholm är polis och dataexpert. Han är född 1973 och bor i Stockholm. Under åren 2002 till 2008 hade Joachim Lennholm en relation med en av våra mest folkkära kändisar, Pernilla Wahlgren. De träffades på en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm. 

Snabba fakta om Lennholm, Joachim

Vem? Joachim Lennholm är dataexpert och känd för allmänheten för att ha haft en relation med Pernilla Wahlgren. De har ett barn ihop, Theo Wahlgren. 
Hur gammal är Joachim Lennholm?Han är 49 år
Hur länge varade relationen ?Den varade 2002 till 2008, dvs i sex år
Hur är parets relation idag?Pernilla Wahlgren har i intervjuer uppgett att relationen med Joachim Lennholm idag är bra 

Joachim Lennholm stöttade flickvännen efter stormiga äktenskapet

Innan hon träffade Joachim Lennholm var Pernilla Wahlgren gift med Emilio Ingrosso. De gifte sig 1993 och med honom har Pernilla Wahlgren de tre barnen Oliver, Bianca och Benjamin. Äktenskapet var minst sagt stormigt och de separerade 2002. 

Skvallret kring relationen toppade löpsedlarna under flera år och både exmakarna och barnen Bianca och Benjamin Ingrosso har många gånger talat ut i tidningar och TV om den turbulenta tiden. Det stora intresse som finns kring hela familjen Wahlgren, Emilio Ingrosso och andra relaterade till dem, som Joachim Lennholm, syns inte minst i den långa och ständigt aktiva tråden om dem på Flashback!

Det var efter det jobbiga uppbrottet med Emilio Ingrosso som Pernilla Wahlgren träffade Joachim Lennholm och inledde en relation med honom. När Pernilla Wahlgren 2006 polisanmälde sin tidigare make för mordhot stod Joachim Lennholm vid sin flickväns sida. 

Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren ville bilda en ny familj tillsammans 

Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren bodde tillsammans i en riktig lyxvilla på Lidingö. Lidingö är den kommun i Sverige där det bor näst flest välbärgade personer och enligt ratsit bor det så många som 4 865 inkomstmiljonärer på Lidingö. Området bjuder både på vacker natur och kulturhistoriska miljöer som till exempel konstnären Carl Milles hem Millesgården. 

Huset Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren hade tillsammans var hela 350 kvadratmeter stort och inrett med lyxiga detaljer som Guccitapet, pärlspont och en härlig garderob. Fem år efter att paret träffades fick de ett efterlängtat barn. 

De kämpade i flera år för att få barn och innan sonen Theo föddes drabbades Pernilla Wahlgren av ett sorgligt missfall. Hon har berättat att det fick henne att känna sig misslyckad och att hon skämdes. Därför var det desto större lycka när Theo föddes frisk och välskapt. Pernilla Wahlgren har berättat att förlossningen var en fin upplevelse och inte alls så smärtsam som hennes första förlossningar. Pernilla Wahlgren har fyra barn:

  • Oliver Wahlgren Ingrosso, född 1989
  •  Bianca Wahlgren Ingrosso, född 1994
  • Benjamin Wahlgren Ingrosso, född 1997
  • Theodor Wahlgren, född 2007

Tyvärr höll inte relationen mellan Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren. Det var bara ett år ungefär efter sonens födelse som rykten började uppstå och under hösten 2008 bekräftade paret att de flyttar isär. Pernilla Wahlgren tog uppbrottet hårt och berättade i TV-programmet Stjärnorna på slottet om hur svårt hon upplevde att det var att  inte kunna skapa en ny familj tillsammans med Joachim Lennholm. Däremot har de samarbetat bra om sonen efter uppbrottet och delat lika på kostnader och ansvar. 

Oklart om Joachim Lennholm har ny fru eller flickvän idag

Idag har Pernilla Wahlgren en ny relation med Christian Bauer, som arbetar inom säljbranschen. Christian Bauer har två barn sedan tidigare från två olika relationer.  Om Joachim Lennholm däremot har någon ny fru eller flickvän är oklart.

Efter att relationen med Pernilla Wahlgren tagit slut har Joachim Lennholm hållit en låg profil och inte synts i offentligheten. Men i år dök han plötsligt upp i Wahlgrens värld. Detta gjorde inte minst Bianca Ingrosso förvånad. Anledningen till att han är med i den populära reality-serien är att Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholms son Theo fyller 15 år. Pernilla Wahlgren har berättat att hon och Joachim Lennholm alltid firar Theos födelsedag tillsammans, men att Joachim Lennholm brukar föredra att hålla sig borta från rampljuset.