Boka stugan till skidsemestern i tid för att spara pengar

I Sälen hittar du mysiga stugor för uthyrning och det finns även många valmöjligheter. Sälen är en barnvänlig kommun och du välkomnas varmt av boende på orten som är både gästvänliga och hjälpsamma. Det finns trivsamma stugor i Sälen att hyra för barnfamiljer såväl som till enskilda och par.

Att bo i en Sälenstuga är väldigt uppskattat då det finns stugor anpassade efter olika smaker och behov. Du kan till exempel välja en Sälen stuga som är lyxig, stor eller en stuga där du får ta med din hund. De många valmöjligheterna gör att de flesta får ett semesterboende som passar, oavsett om de föredrar lyx eller enkelhet.

Bokning

Du kan hyra både under kortare och längre perioder och stugorna varierar i storlek och avstånd till fjället. Det finns stugor att hyra där du kan kliva rätt ut i backen med skidorna på, men även stugor på lite avstånd från fjället i den mysiga gran- och tallskogen.

Så här enkelt går du tillväga när du söker boende:

Åker du inte till Sälen med bil behöver du även boka tåg eller flyg. Idag finns det flera flygbolag med direktflyg till destinationen. Det kan också vara en klok idé att boka bil vid ankomsten om du planerar att åka runt och se det vackra landskapet.

Stor stuga Sälen

Söker du en stuga där hela släkten eller gänget ska få plats behöver du hyra en stor stuga. Det finns flera storstugor för dig som önskar gott om utrymme, eller stugbyar där var och en har en egen stuga. Du kan välja en stuga med stort utrymme och med lite enklare inredning eller en stuga med lite mer lyx och komfort.

Ta med hunden till Sälen

Naturligtvis ska hunden också få uppleva semester tillsammans med dig i fjällen. För dig som planerar att hyra stuga Sälen med hund finns det gott om boende som välkomnar hundar. Vissa boenden tar dock ut en liten avgift, men de flesta är avgiftsfria. Hittar du ingen information om att du kan ta med husdjur kan du alltid fråga uthyraren.