Företagslån för småföretag

Har du en bra idé som du vill använda för att skapa ett företag, eller har du redan ett företag som behöver det kapital som krävs för att det ska växa och bli framgångsrikt? Då har du kommit rätt.

Företagslånsmåföretag.se är dedikerat till att småföretag ska kunna utvecklas och hitta de bästa lånen möjligt. Något utav de viktigaste när du ska ta ett företagslån är att vara förberedd. Veta vad ditt företagslån är ämnat till, hur du ska betala tillbaka det, och hur marknaden ser ut där ditt företag verkar.

På det sättet kommer det vara lättare för dig att få ett företagslån. Vare sig det gäller investering i utrustning, betala ut löner eller annat så finns den här lånmöjligheten för dig.

Nedan har vi sökt och recenserat de bästa företagslånen för småföretag som vill kickstarta sin business.

En effektiv jämförelsehemsida

Med erfarenhet och know-how i väskan, strävar vi efter att hitta de bästa lånegivarna för dig som småföretagare. Nedan kan du se tre utav våra favoritlånegivare för dig som småföretagare. Vare sig det handlar om att du är en frilansare eller nyuppstartad, till att du är en mer erfaren företagare som behöver mer snabba pengar. Här är tre utav våra val för bästa lånegivare för dig som småföretagare.

  1. Approva – Detta företag riktar sig mest åt lån till företagsverksamheter, och försöker erbjuda flexibla lösningar åt dig som småföretagare. Den största fördelen med denna lånegivare anser vi är att de är en mindre verksamhet. Detta innebär att det finns större möjlighet för ett personabelt bemötande, där de verkligen jobbar med dig för att skapa en så bra lösning som möjligt. Att de är ett mindre företag betyder inte heller att de är på något vis sämre eller att de inte kan erbjuda många utav de lösningar större lånegivare kan göra. All deras verksamhet är i enlighet med finansinspektionens regler.
  2. Corpia – Detta är ett bolag som har sina lösningar främst för medelstora och små företag, där a och o är snabba lösningar och goda räntor. Deras generella regel är att man ska få ett besked om sin låneansökan inom 2 arbetsdagar. Du kan hos Corpia låna upp till 2 miljoner kronor.
  3. Lendo – Detta är en utav Sveriges största och bästa lånegivare. När du ska låna pengar, är det otroligt svårt att direkt veta vilka räntor som är bäst, och vilket alternativ som är bäst för just ditt företag. Förutom att Lendo är en lånegivare, erbjuder de dessutom en utmärkt jämförelsetjänst för räntor och dylikt. På det sättet kan du ta reda på vad som är det bästa alternativet för ditt företag. Lendo är utmärkt förutsatt att du inte behöver mer än 500 000 kr.

Vi hoppas att denna korta introduktion har gett dig en idé om vad det är vår sida står för. Vi har listor och omdömen på bra lånegivare, samt tips och tricks. Dessutom svarar vi på vanliga frågor om till exempel räntor när det gäller företagslån, olika sätt att få in pengar till ditt bolag genom lån, och så vidare. Längst ner har vi dessutom ett FAQ för vanligen ställda frågor, samt ett frågeformulär om det är någonting du önskar fråga oss som driver sajten. Välkommen!